Welkom bij VTC Jeans & Fashion

Al tientallen jaren ben je welkom bij het Vrije Tijds Centrum (VTC Jeans & Fashion) in Dordrecht. Wij zijn de specialist in jeans, dames- en herenmode voor de Drechtsteden en omstreken met merken als AngelsCarsCast Iron, &Co Woman, COJEnjoyGabbianoGeishaLTB JeansNED fashionNew StarNo ExcessPara MiPetrol IndustriesPME LegendPure WhiteQubz, Red Button, Vanguard en Wrangler. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor grote maten herenkleding.

Welkom bij  het VTC

Onze winkel

Het Vrije Tijds Centrum heeft een winkeloppervlakte van 400 m2. Bij het VTC staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Al onze medewerk(st)ers vinden dit erg belangrijk. Dus waarom moeilijk doen en naar bijvoorbeeld Rotterdam reizen voor jouw spijkerbroek? Want je kunt bij onze winkel in Dordrecht ook prima terecht en ben je meer dan welkom!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en je broek of spijkerbroek wordt gratis korter gemaakt, terwijl je in onze gezellige koffiecorner wacht onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Online

Het VTC is gespecialiseerd in jeans. Wij hebben een breed assortiment en altijd voorraad. Dus, heb je interesse in een jeans uit het assortiment van het VTC? Kom eens langs bij ons in de winkel. Daarnaast staat ons  volledige assortiment jeans, tops, schoenen en accessoires ook online.

VTC Jeans & Fashion stuurt graag je gewenste jeans naar je op. Interesse? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier op deze website, mail naar , of bel met een van onze medewerk(st)ers: 078-6144443. Wij staan je graag te woord.