Kerstbomen

Bij aankoop van een Deense Nordmannspar (tot wel 2 meter lang!) voor € 29,95 ontvangt u gratis:

* VTC Modecheque t.w.v. € 10,–
(te besteden tot en met 31 januari 2018)

* VTC Vuurwerkcheque t.w.v. € 10,–
(te besteden tot en met 31 december 2017)

 

Kerstbomenverkoop van start

Voorwaarden

1.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de VTC Kerstboom actie (hierna te noemen: “deze actie”) die wordt georganiseerd door het Vrije Tijds Centrum.
2.Door deelname aan deze actie ga je akkoord met deze voorwaarden.
3.De actieperiode voor de aankoop van de Abies Nordmanniana kerstboom loopt van vrijdag 1 december 2017 t/m zaterdag 23 december 2017 zolang de voorraad strekt.
4.Voor deelname: U zoekt een boom (tot 2 meter lang) uit, betaalt € 29,95 en ontvangt twee waardecheques retour: de VTC Modecheque t.w.v. € 10,– en de VTC Vuurwerkcheque t.w.v. € 10,–.
5.Kerstbomen kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Ook niet na de actieperiode voor vernietiging van de kerstboom.
6.De waarde van de speciale VTC Modecheque en VTC Vuurwerkcheque is niet inwisselbaar voor contant geld. Bij aankopen onder het bedrag van de waarde van de beide cheques wordt geen geld retour gegeven.
7.Het VTC is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit of samenhangt met (deelname aan) deze actie.
8.Het VTC is te allen tijde gerechtigd deze actie en/of deze voorwaarden eenzijdig te wijzigen dan wel deze actie te staken zonder dat daarvoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is. Wijziging van deze actie en/of de actievoorwaarden dan wel staking van de actie, zal door het VTC bekend worden gemaakt op www.vtckerstbomen.nl